The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Syncing > Syncing via Omni Sync Server
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Sync Failure - Then it works? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Often I start Omnifocus with a clipping action from Mail in Mountain Lion. When I do this, I get the "!" in the sync icon. If I click on this again, the sync works. Any idea what is going on?
 
On 10.8.something, OmniFocus started having trouble accessing the keychain if it was launched from a service.
This sounds like a symptom of that issue, since the main thing OmniFocus stows in the keychain is your sync account info.
Until we can work with Apple on a proper fix, the main workaround would be to keep OmniFocus running, but minimized, rather than quitting it when you're not using it.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync only works manually... Verxion Syncing via Omni Sync Server 1 2012-08-17 11:24 PM
MobileMe sync failure in 1.7.2 leebu OmniFocus 1 for Mac 2 2009-09-06 11:29 PM
Bonjour wi-fi sync works great ext555 Bonjour sync 6 2008-11-24 01:35 AM
Sync failure for Office-iPhone-Home scenario chidmf OmniFocus Syncing 53 2008-08-06 04:12 PM
EMAILED: WebDAV Sync Failure eecue Other WebDAV 35 2008-07-28 02:09 PM


All times are GMT -8. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.