The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Clipping no longer works + Clip-O-Tron question... Thread Tools Search this Thread Display Modes
When I am in Mail or in Safari and I click the clipping shortcut (I set it to Control-Space) it always comes up blank. How do I get the website or email to appear in it.

Also I installed the clip-o-tron...what is the new functionality? Does it just add a new services menu item "send to inbox"? I set a Mac OS X keyboard command to activate "send to inbox" and that indeed does bring up the quick entry with the whole email, just wondered if there were any additional features or a feature added to Mail to make it easier.

Main thing I can't figure out is why the regular clipping is not working, in particular in safari. thanks
 
Is it possible you need to select some text in Safari first? My understanding is that, since the OF grab works as an OSX service, it needs text selected to work (a limitation of the way Services work).
 
I think I figured it out. I had the clipping shortcut set to the same as the quick entry shortcut, so it was coming up blank even if I had text selected. But you are right, I do need to select text first
 
Quote:
Originally Posted by frankmcma View Post
I think I figured it out. I had the clipping shortcut set to the same as the quick entry shortcut, so it was coming up blank even if I had text selected. But you are right, I do need to select text first
Thank you! I was really scratching my head over this one!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
latest update - no longer works JamesX OmniFocus 2 for Mac (Private Test) 5 2013-05-07 12:58 AM
Clipping Shortcut no longer works in Lion Bryan OmniFocus 1 for Mac 3 2012-08-09 09:05 AM
Cannot set-up Clip-O-Tron on 10.6. Tinchohs OmniFocus 1 for Mac 19 2010-04-28 07:54 PM
Clip-O-Tron 3000 - Mail Clipping does not work?? nima2008 OmniFocus Extras 2 2008-09-19 04:36 AM
OW 5.5 no longer works with Web Confidential Clytie OmniWeb Bug Reports 7 2006-10-26 11:17 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.