The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Couple of issues Thread Tools Search this Thread Display Modes
- When you edit the source of a page in the HTML editor and redisplay that it still loads the original code.
- Pasting an URL into the window doesn't work unless the addressbar is selected. In 5.0 it would open a new window/tab and load that URL.
- When a site doesn't load and you reload the site (command-r) it goes to the about:blank screen


OmniWeb 5.5sp12 (v588)

--
Robert
 
Ack!
Right, I should have searched the forum first before posting.

Anyway, this leaves the HTML editor's Redisplay issue open.

--
Robert
 
We have found the bug that broke source redisplay in sp12 and it should be fixed for the next version (real soon now :) ).
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best Calender App to couple with OF? OmniFocused OmniFocus 1 for Mac 0 2012-12-02 10:45 AM
Trying to come up with a style theme but couple of issues spoofboy OmniFocus 1 for Mac 7 2008-10-24 10:10 PM
Just a couple of minor issues TheSlash OmniWeb General 12 2008-08-15 11:29 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.