The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Site rendering problem Thread Tools Search this Thread Display Modes
The following is a link to a post in the PostNuke forum. The forum generally works fine in FF, Safari and OW. However, specific posts like the one in this link have an overflow problem making any thread like this un-usable in OmniWeb and Safari.

view this page

Since it is broken in both Safari and OmniWeb, I assume it is related to the underlying WebKit functionality. Is there anything I can do with OW on my end to make this work better?

Peter
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amazon site problem Raycee OmniWeb General 6 2007-10-15 03:15 AM
Rendering bug/problem Smithcraft OmniWeb Bug Reports 3 2007-07-29 09:24 AM
Problem printing a web site crimsonsky OmniWeb General 0 2007-03-29 08:35 AM
Problem rendering Yahoo homepage mshalperin OmniWeb Bug Reports 1 2006-11-05 12:26 PM
a problem rendering this forum nivenh OmniWeb General 1 2006-07-14 11:00 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.