The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Ad blocking broken? Thread Tools Search this Thread Display Modes

As you can see, I told it to block that, yet it isn't..
 
Your first expression doesn't look valid. There are notes on this elsewhere in the forum, but IIRC if one of the expressions is bad, none of the following ones will be honored.
 
You have to use regular expressions, not glob patterns.

In a regular expression, "*" means "the char before the * 0 or more times". E.g.: k* "means zero or more ks", not "a k and anything behind", which it would mean in a glob pattern.

"." means "any char" in a regular expression, so if you want to achieve the glob meaning of "*", you have to type ".*".

Thus, your pattern should be ".*googlesyndication.*", or just "googlesyndication", as this will match on any string containing "googlesyndication".
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ad blocking partially broken in beta 3! Handycam OmniWeb Bug Reports 28 2006-11-27 08:10 AM
Ad Blocking and Intellitxt FourOhFour OmniWeb General 5 2006-08-28 10:27 PM
sp11: back button still broken when blocking URLs bethkatz17582 OmniWeb Bug Reports 3 2006-05-26 05:09 AM
SP10: Pop-up blocking broken? MinutiaeMan OmniWeb Bug Reports 20 2006-05-18 09:09 AM
Improved Ad-Blocking oleandros OmniWeb Feature Requests 11 2006-05-05 04:55 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.