The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
strange slowliness Thread Tools Search this Thread Display Modes
After a while, working in OW, using thumbnail as tabs, everything slows down...
I use you control desktop and when I move to another virtual desktop, everything moves fast and well.
When I go back to the desktop with the open copy of OW, again it slows down.
 
this is getting annoying, even typing this is slower then it should.
 
Check the CPU usage of OmniWeb - it is probably sucking CPU due to a bug in the current version of WebKit that is being used. Should hopefully be fixed in the next update. If you quit and relaunch it should be OK again.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
strange ... mepossem OmniFocus 1 for Mac 1 2012-01-02 10:30 AM
Strange pop-up window Harvey Leff OmniWeb General 6 2009-04-13 11:42 AM
Strange Location issue... simoncg OmniFocus for iPhone 5 2008-09-03 01:38 AM
Strange sync bug dvinnola OmniFocus Syncing 1 2008-08-13 10:02 AM
Strange crash Handycam OmniWeb Bug Reports 1 2006-09-18 06:19 PM


All times are GMT -8. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.