The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Weird style problem, transparent background Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hello all !

After playing with OmniOutliner styles, I remembered I had something to do tomorrow, fired OmniFocus, and paste some stuff... Surprisingly, styles in OmniFocus where completely changed ! Some of them where obviously coming from my playing in OmniOutliner...

I was able to reset most of the styles using Preferences -> Styles -> Reset, but the quick entry box remains somewhat broken : It keeps its annoying transparent background...



Any ideas to restore that ?

Thanks !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	QuickEntryBox.png
Views:	680
Size:	36.9 KB
ID:	2729  
 
Problem solved ; I had to change the 'Folders' style (obviously 'Reset' styles does not reset every style !).
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Export to Photoshop with transparent background hixster OmniGraffle General 5 2010-05-27 04:52 AM
NSTableView Cell background image weird problem symadept Omni Lounge 0 2009-10-06 06:38 PM
Weird copy/paste problem 2 wayne4 OmniFocus 1 for Mac 4 2008-10-31 03:01 PM
Weird copy/paste problem bbell2000 OmniFocus 1 for Mac 3 2008-10-30 01:52 PM
1.0 - My background is transparent! magnum6 OmniFocus 1 for Mac 5 2008-01-11 09:22 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.