The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Site preferences inspector problem Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi,
in my version of OW5.5b1 if I take the following steps:
1) Open Bookmarks window,
2) Open the Collection Site preferences,
3) Select a bookmark in that collection,
4) Click Info-button

I'll get the inspector at the bottom of the window. Now, if I go through my bookmark list in that collection, the inspector content for the site preferences never changes (the bookmark info does, however).

I took a glance on the subject list, but didn't see anything similar. Has anyone else experienced this? Of course, if one closes the inspector and opens a new one, everything is ok, but that shouldn't be needed...
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
site preferences useless? forum member OmniWeb General 2 2010-02-05 05:54 PM
Page Info/Site Preferences Inspector OmniGuy OmniWeb Feature Requests 1 2008-11-03 11:21 AM
Site preferences by domain, url, etc Handycam OmniWeb Feature Requests 3 2008-07-02 03:49 PM
JavaScript Site Preferences ndegruchy OmniWeb Feature Requests 1 2008-06-24 05:53 AM
Site preferences jleggy OmniWeb General 2 2007-03-26 01:34 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.