The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
1.5 upgrade not upgrading - any fix for this? Thread Tools Search this Thread Display Modes
OminFocus 1.5 hangs - never gets past backing up the existing database.

I tried twice to use the old version (1.02) to open the existing database and 'rebuild it,' but that locked up also.

Anyone experience this? Any tips?

Last edited by Usable Thought; 2008-11-05 at 03:15 AM..
 
If you've built up a lot of transactions in 1.0, it can take a long time (i.e., more than a few minutes) to rewrite them all into one new transaction using the new format—which is what the upgrade process does.

My advice is to just give it more time, letting it run in the background while you work on other things.
 
Hmm. That must be the case. This time it opened in a flash w/1.5.

Thanks -
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading to Pro philipbenton OmniGraffle General 1 2012-11-27 08:08 AM
Upgrading from OO to OO-Pro OceanCity@mac.com OmniOutliner 3 for Mac 3 2012-09-05 11:03 AM
Upgrading from v5.6 to v5.8? vjl OmniWeb General 2 2008-11-11 07:45 AM
Upgrading to 5.0 netguy OmniGraffle General 1 2008-03-07 07:18 AM
Omni's upgrading policy? Upgrade price? tgmclean OmniPlan General 2 2007-07-25 05:09 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.