The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniPlan > OmniPlan General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Bug: Assigning partial resources Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi-

I just tried assigning two resources each to a task at 50% each, and it made the task (apparently) infinite in duration. Switching one of them to 25% made it return to its proper size. Removing one of the resources also normalized again.

Adam
 
I find that clicking on the assignment icon on the navigation bar does not always display the list of possible resources. I often need to click several time to see the drop down.
 
I get this too, it's annoying. Only about 25% of the time does the menu drop like it should, no matter where on the icon I click.

Adam
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Partial columns men1608 OmniOutliner 3 for Mac 0 2012-10-16 12:19 AM
Assigning multiple resources at 100% each. dmingay OmniPlan General 2 2012-09-13 11:09 AM
Auto-generated (partial) documentation (somehow) possible? ChrisBenyamin OmniGraffle General 0 2012-06-13 01:27 PM
(Partial) OpenMeta support in OmniFocus – great or stinkin’? nggalai OmniFocus 1 for Mac 23 2010-10-06 06:13 AM
shapes with partial outlines revDuke OmniGraffle General 0 2007-08-28 07:52 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.