The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Strange behavior of line and circle or bug ? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I use OG 5.1.1.
I draw a circle an 3 lines, see screenshot.
The 2 lower lines show the coordinates.
The left line show no coordinates
Why ?

If I rotate the lower lines around the middle the angle don't change in the information window.
Why ?

I'm not so familiar with OG.

Please can someone help me ;-)

Jochen
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	OG line circle.jpg
Views:	286
Size:	18.2 KB
ID:	948  
 
Perhaps the pie chart script at the link below will help you out with this:

http://www.petermcm.dircon.co.uk/sof...art/index.html

Edit: Sorry, pie not bar!
 
Thanks for answer.
The scripts are interesting.
I can use it in future;-)
But it's not helpful in my case.

Jochen
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
line and circle trouble jgm OmniGraffle General 1 2013-04-04 11:16 AM
Need help with drawing line in a circle santra OmniGraffle for iPad 2 2011-05-23 09:57 AM
Strange Behavior of Contex jochen OmniFocus 1 for Mac 0 2011-02-06 01:21 AM
Strange inbox behavior with 1.8 MacSparky OmniFocus 1 for Mac 1 2010-04-26 07:29 AM
Strange webarchive behavior? sgmiller OmniWeb General 1 2007-03-27 07:31 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.