The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
build 52.0.95239 loops on PB G4/10.5.1 Thread Tools Search this Thread Display Modes
after starting it immediately becomes non-resposive, and waits forever for something. It has to be force-ended (cmd-alt-escape)
 
Iíve been having this problem with the last few builds too. I've just let OmniFocus sit there, unresponsive; after a few minutes it finishes doing whatever it is and returns to its good-natured self.
 
If you can reproduce this and can send preferences and the app support directory to omnifocus-crash@omnigroup.com I'll take a look.

You might also try doing a Rebuild (under File) to optimize your database to see if that's any help (sounds like not, but just in case).
__________________
CTO, The Omni Group
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Iterations and loops dpfels OmniPlan General 0 2013-04-16 06:03 AM
Build Framework Fails From Command Line But Build in XCode Succeeds davidbitton Omni Frameworks 2 2012-05-01 04:13 PM
Changes in 1.7.4 SP, Build 9/24 Greg Jones OmniFocus 1 for Mac 7 2009-09-25 04:12 PM
Keynote build-ups green catalyst OmniGraffle General 0 2009-02-11 02:16 PM


All times are GMT -8. The time now is 12:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.