The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Deleting default data generates an error Thread Tools Search this Thread Display Modes
I deleted all of my files from ~/Library/Application Support/OmniFocus - a fresh start shall we say.

The default OmniFocus content returned (Get started with OmniFocus...)

I clicked on the project and hit the Backspace key to delete the project.

The following error popped up:

*** -[NSCFArray objectAtIndex:]: index (1) beyond bounds (1)

The project still appears in the left side bar but it is blank (including title) in the main window. Rebuilding the Database made it disappear from the left side bar.

I just downloaded the Beta release before I had this error.

EDIT: The two projects did not go away. They keep coming back as ghost projects in my inbox. I delete the two default projects, rebuild the DB, and they come back. Please send Holy Water and Cleric. Thanks.

About info:

Build details:

Product: OmniFocus
Tag:
Date: 2007-12-13 00:21:25 -0800
Builder: kc
Host: tb104i.private.omnigroup.com
Revision: 96003

/trunk/OmniGroup/Configurations 94298
/trunk/OmniGroup/Tools/strip-omni 92449
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniBase 95124
/trunk/OmniGroup/Applications/CrashCatcher/Framework 93604
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniFoundation 96001
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniMachO 93601
/trunk/OmniGroup/Applications/CrashCatcher/CrashReports 93604
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniAppKit 95987
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniSoftwareUpdate 95763
/trunk/OmniGroup/Applications/CrashCatcher/App 93603
/trunk/Nisus/LinkBack/Source 90129
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniInspector 95989
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniStyle 95727
/trunk/OmniGroup/Applications/OmniOutliner/DataTypes 95967
/trunk/OmniGroup/Frameworks/OmniCoreImage 90635
/trunk/OmniGroup/Applications/OmniOutliner/OutlineView 95975
/trunk/OmniGroup/Internal/Store/OmniZuul 95762
/trunk/ShortcutRecorder 95270
/trunk/Growl 95565
/trunk/OmniGroup/Applications/OmniObjectMeter 95232
/trunk/OmniGroup/Applications/Focus 96003
/trunk/OmniGroup/Scripts 95992
/trunk/OmniGroup/DiskImageTemplates 95947

Last edited by jimphelps; 2007-12-13 at 10:42 AM..
 
I fixed this earlier today and it should be in v63. Let us know if you hit any further problems. Thanks!
__________________
CTO, The Omni Group
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync error - missing and reverted data gohnjanotis OmniFocus 1 for Mac 7 2013-02-01 04:34 PM
Deleting Archive Data Revearti OmniFocus 1 for Mac 1 2012-07-06 07:26 AM
Deleting Default Stencils? Naugamonster OmniGraffle Extras 1 2009-09-27 06:55 PM
Syncing error - default document problem ctobola OmniFocus 1 for Mac 2 2008-06-02 11:25 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.