The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Working through my college network... Thread Tools Search this Thread Display Modes
Okay

Heres an odd one for me.

I am on a College network, OW works if I specify the proxies.
If I set my Network location to Automatic it doesn't.
Neither does Safari or HTML files in Path Finder (which can do a kind of pass through if files are in a frameset)

BUT... it works fine in Firefox.

Is there some Gecko/Webkit wackiness that is doing this?

I ask because my Mail only works if I am on automatic, I've banged my head against this one a while now.
 
I'm no networking pref pane expert so if some can correct me, go for it. But if you set your configuration to be automatic, don't you still need to specify your proxy settings somewhere?

Firefox has it's own proxy settings and thus doesn't use what you have set in the system preferences.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OmniFocus for College blur606 OmniFocus 1 for Mac 2 2012-03-12 04:39 PM


All times are GMT -8. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.