The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Syncing > Bonjour sync
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
iPhone sync KO, doesn't ask credentials Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have the latest OmniFocus on my iPhone and on my iMac, and I try to sync via Bonjour (and OS X's firewall properly configured). It doesn't work : on the iPhone, the sync wheel (at the bottom center of the screen) is constantly turning, the sync doesn't complete, and the setttings screen says "sync currently in progress".

I tried various workarounds found in the forums, I restarted the apps many times, no solution works. One important thing : surprisingly, the iPhone doesn't ask me for my credentials (database password).
 
Update : after N retries and waiting for 1-2 minutes, the iPhone application suddenly asked me the password, and could then synchronize all entries.

However, future syncs didn't work... Help !
 
Pascal, we'll be happy to help, but the best way for us to do so would be for you to send the support ninjas an email. We can gather some information that will help us determine what's going on, but the info isn't very forum-friendly.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error saving webdav credentials gberks OmniOutliner for iPad 5 2011-05-19 11:06 AM
iTunes Error 0xE8008001 when Trying to Sync Omnifocus iPhone App to iPhone 4 nbaker OmniFocus for iPhone 1 2011-04-08 02:26 PM
Sync - can't enter MobileMe login credentials SurfKauai43 iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 9 2010-09-06 09:12 PM
Speedier sync and start-up times on iPhone 4? Omni Sync helps? mcogilvie OmniFocus for iPhone 1 2010-08-14 09:00 PM
Omnigroup Forum Login Credentials not stored technomage OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-12 04:22 PM


All times are GMT -8. The time now is 07:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.