The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Waiting Fors displaying incorrectly Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Here's my set-up:

Context 'Waiting For' has 'allows next actions' unchecked.
Perspective 'W/F' has settings: [group] Due, [sort] Due, [show] Remaining.

For some reason, WFs in sequential projects which are not NAs show up, and I don't want them to.

Does anyone have any suggestions as to how to get around this problem?

Thanks for your help.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exporting shows completed items incorrectly eforman OmniFocus 1 for Mac 0 2011-03-19 11:13 AM
Scripts which behave incorrectly when run from OF toolbar RobTrew OmniFocus Extras 1 2010-06-13 12:08 AM
Waiting context vs waiting project status? marshallj OmniFocus 1 for Mac 3 2009-04-13 02:49 PM
How to view waiting fors for all projects, including those on hold? colleen.a.brown Applying OmniFocus 1 2008-12-04 03:29 PM
Incorrectly-sized popup windows Handycam OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-23 10:31 AM


All times are GMT -8. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.