The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus for iPhone
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Mail preference doesn't work anymore? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have been using the mail preference: "process messages having a subject starting with" with great success up until one of the recent sneaky peek updates. Now that particular preference setting doesn't seem to work anymore.

Further, the preference check box, the text in the check box and the "allowed from e-mail addresses" all disappeared at some point in the last couple of weeks worth of updates.

I think some code must have gotten stepped on.

Anxiously awaiting to have this feature working again.

Thanks.
 
Hmmm....they're still there for me. Have you tried contacting our ninjas? They should be able to figure out where things have gone wrong for you. omnifocus@omnigroup.com
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Syncing doesn't work anymore, related to Amazon outage ? Pascal_S Syncing via Omni Sync Server 2 2012-10-27 04:03 AM
Can't find mail clippings preference Chrisphelps@me.com OmniFocus 1 for Mac 3 2011-01-23 09:21 PM
Mail to Omnfocus doesnt work if mail sent via gmail blackberry app dwayneneckles OmniFocus 1 for Mac 1 2010-01-25 11:07 AM
JavaScript bookmarklet doesn't work anymore. Gregory OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-06 12:51 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.