The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
New update function not working with non-admin account Thread Tools Search this Thread Display Modes
I do not use an admin-account as my default account. That is usually not a problem since OS X asks for credentials for an administrator when needed. On OmniWeb sneaky peaks with the latest update and restart functionality it seems the process of updating the app hangs and doesn't get trough to the point where this is needed. The update on my machine works when logged in as admin but not as a non-admin. That is why I suspect this is the cause.
 
You're right. There's a therad on this in the Feature Requests forum, and the OW folks will add asking for credentials in the (hopefully near) future.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Function Keys F6 - F12 not working. Help? blueruin OmniFocus 1 for Mac 0 2011-02-06 06:40 AM
Many functions in OF not working [Solved: problem with account, not OF.] Lonely Loon OmniFocus 1 for Mac 7 2009-09-22 03:24 AM
Problem with Archive function (not working) adrians OmniFocus 1 for Mac 4 2009-02-03 07:07 PM
Automatic update not working PatriciaW OmniFocus 1 for Mac 9 2007-11-24 11:46 PM
Find function not working nevets2 OmniWeb Bug Reports 3 2007-10-25 12:08 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.