The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Bug reports? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Where should those of us using the beta report bugs?

If it's here, one big one I've noticed (with the May 15 version, the only one I've tried) is that the date stuff doesn't work, pretty much at all.
The dates for stuff imported from Kinkless seem fine, but if I try to add a new date:
- today, yesterday, and stuff like that all means March 24, apparently
- clicking the box and clicking away cycles the month back by one

It actually does seem to be saving the right date though, even though it's displaying a cycling month, as if I select with the dropdown date box, if I leave the item and come back to it, the right date is displayed.

Edit: "today" however, while displaying as March 24 originally, switches to April 23 when I leave the item then reselect it.

Last edited by sean; 2007-05-15 at 12:15 PM..
 
The best way to report bugs is the email them to omnifocus@omnigroup.com. We also encourage you to discuss issues on the forum and we'll try to keep up with it as best we can.

Dates are working fairly well for me. Do you have any special setting in your system preferences for dates? What part of the world are you in?
 
Quote:
The best way to report bugs is the email them to omnifocus@omnigroup.com.
I just wanted to echo this, and also to suggest that you send that email by selecting "Send Feedback" from the Help menu so that our tech support ninjas can tell exactly which build you're running (of the half dozen we're posting every day).
 
Nothing special as far as I know. My "closest city" in date & time in system preferences is set to Toronto, so my timezone is EDT. My region in international settings is set to Canada, so my "short date" format would be the Canadian way (DD/MM/YY), not MM/DD/YY.
 
Thanks! I was able to reproduce it. This problem is only happening with DD/MM/YY format. I had tested that before, but evidently not since the last update to the date formatter.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reports tomcon OmniFocus 1 for Mac 0 2011-08-17 04:11 AM
Reports? KeithFK OmniFocus 1 for Mac 3 2009-02-09 12:58 PM


All times are GMT -8. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.