The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Extras
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
FAQ: Installing & running an OF applescript Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Runnging MacOS 10.6.8, OF 1.10.3.

Followed directions in initial post (on this thread) as precisely as I could, no 'Scripts' menu appears in OF (if that's what's supposed to happen...?) even after MacOS reboot. Customized Toolbar: can't find a way to make this work.

I've also put a script ( Clear Dates.scpt from bylr.net -- can't post the url 'cause I'm a new forums.omnigroups.com registrant ) into into ~/Library/Application Support/OmniFocus/Scripts (which the documentation post doesn't mention), still not working (also after reboot).

Frustrating. Experienced Linux & MacOS server sysadmin + software developer here. Not a "newbie" user. Why is this so hard?

Last edited by hydrostarr; 2012-09-05 at 07:16 PM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trouble installing scripts mwarner OmniFocus 1 for Mac 1 2013-02-27 08:12 AM
Installing new diagram style philat101 OmniGraffle Extras 6 2012-10-05 03:32 AM
Default window doesn't open after running Applescript ryans OmniFocus Extras 4 2010-10-29 10:48 PM
Installing frameworks Werdan Omni Frameworks 1 2010-07-21 01:54 PM
Installing OmniFocus For My Users schalliol OmniFocus for iPhone 4 2008-07-11 01:11 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.