The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OW 5.6 does not remember new bookmarks Thread Tools Search this Thread Display Modes
I've tried saving new bookmarks in OW 5.6 (w/ Mac OS 10.5.1 on a new Mac mini), but the bookmarks do not seem to stick. I tried adding new bookmarks, and they appear to be added, but when I restart OW, the new bookmarks are not there.

Any ideas what is going on?
 
Same problem here. When I drag them to the bookmark bar, they are gone after the restart.
 
Ah, good, I'm not completely insane, then. Just a little bit, especially on the 2nd Wednesday of each month.
 
Are you all using bookmark syncing?
If you turn it off does the problem continue?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remember the Milk? braver OmniFocus 1 for Mac 0 2008-08-07 07:04 PM
Remember Passwords saltinecracka14 OmniWeb General 9 2007-10-01 07:13 PM
Thing to remember but not to do right now jem OmniFocus 1 for Mac 2 2007-08-13 06:44 PM


All times are GMT -8. The time now is 09:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.