The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
[5.4.4] Alignment issues with export to PDF Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I'm running OmniGraffle 5.4.4 (v139.18 r187838). I have a strange alignment issue when exporting to PDF. If everything is lined up properly in the OmniGraffle project, it ends up off by quite a few pixels in the PDF. This doesn't happen with everything, generally just shapes and text (lines are OK, for example), and there doesn't seem to be a standard offset/direction that it adheres to either, it's just sort of random. The following objects are quite small (10 pixels wide), it doesn't seem to be as much of an issue with larger objects.

Here is an example screenshot from the OmniGraffle project:



Here is the corresponding item in the exported PDF:



It's been bugging me to upgrade (for a price, of course). Does anybody know if the upgrade will fix this (or of any other fix for it)?

Last edited by ibarrere; 2014-03-07 at 01:24 PM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 01:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.