The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
'Populate Template Placeholders' could not complete. Thread Tools Search this Thread Display Modes
When trying to utilize the Populate Template Placeholders, I get the following error message box:


The script 'Populate Template Placeholders' could not complete.
AppleScript reported the following error:
GrowlHelperApp got an error: Connection is invalid.

Choices are:

Edit Script or OK


This was working up to a couple of days ago. I even installed the OF update today but that did not change the outcome.

Any thoughts or other info that you might need to make an educated guess on this?

Thanks!
 
Bump...

Thinking someone on this forum will have some thoughts on this.

Thanks!
 
What has changed on your system since this was last working? Have you tried restarting? Which version of Populate Template Placeholders do you have installed?
 
Quote:
Originally Posted by whpalmer4 View Post
What has changed on your system since this was last working? Have you tried restarting? Which version of Populate Template Placeholders do you have installed?
Nothing had changed before it quit working. Since then, I have upgraded OF to 1.10.1 and am running v0.7.1 of the Populate Template Placeholders.

Have restarted multiple times.

Just kind of perplexing.
 
Do you have anything else on your system that uses Growl? If so, are you getting notifications from it? If you open the Growl pane in System Preferences, does it say that Growl is running? Which versions of Growl and Mac OS X do you have?
 
Quote:
Originally Posted by whpalmer4 View Post
Do you have anything else on your system that uses Growl? If so, are you getting notifications from it? If you open the Growl pane in System Preferences, does it say that Growl is running? Which versions of Growl and Mac OS X do you have?
That was it.

Somehow, I had turned Growl off. And since that is the only thing I have it notifying me of, I didn't know it was off until I got into the Preference Pane.

Turned it back on and all is well.

Thanks for your patience and persistence.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Populate Template Placeholders script Not filling placeholders Tim1 OmniFocus 1 for Mac 2 2013-03-11 03:32 PM
Adding Due and Start Dates for Populate Template Placeholders jessicatmt OmniFocus Extras 1 2012-08-06 10:05 PM
Populate Template Placeholders, 0.6.1 curt.clifton OmniFocus Extras 28 2011-10-14 07:21 AM
Curt Clifton's Populate Template Placeholders bcap OmniFocus Extras 1 2011-02-17 09:31 PM
Populate Template Placeholders Script problem Danoz OmniFocus Extras 8 2007-09-11 03:34 AM


All times are GMT -8. The time now is 07:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.