The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Wrong Typeface Displayed Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hey, I recently pressed some weird shortcut where all the bold text for titles and subproject become non-bold.. i'm trying to reverse what i done. but the only solution i found was to open quick entry and press "ctrl+b" and that makes everything bold...
 
Go to the Style pane in the preferences and click the Reset button.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OmniOutliner file displayed as directory? marcussommer@mac.com OmniPresence 9 2013-04-11 11:55 AM
Items in content not being displayed ptone OmniFocus 1 for Mac 1 2007-12-14 05:43 PM
Pop-up selection box not being displayed properly stevej OmniWeb General 2 2007-05-12 09:22 PM
Levels displayed in the utility drawer Karen Wallace OmniOutliner 3 for Mac 2 2007-04-08 11:15 AM
unicode domains displayed as punycode Gregory OmniWeb Bug Reports 1 2006-12-14 12:53 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.