The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Source Editor - upload by FTP Thread Tools Search this Thread Display Modes
Excuse me for cross posting this to the omniweb-l email group, I guess that's not so active any longer and i just found the forum.



Hi,
Former user - returning after a long absence. How's it going everyone?

The source editor, my favorite feature has brought me back . . .

Reading the Help pages it indicates that I can replace a file by FTP as long as I am logged in and have read'write permission on the file. Logged in HOW? I am logged in on a FTP client, these are my files . . . but when I press Store the icon dims for a few seconds as if uploading the new file, then the icon reappears, but no change has happened to the file on the FTP server.

Does anyone have any insight into how this functions?

tia,
Jim
 
Is it now possible to edit and replace files on a remote webserver by FTP (or alternatively by HTTP)?

Thanks,
jim
 
Hey jimlongo, you might use the Help > Send Feedback... option from within OW to ask your question. You will likely get an answer more quickly.
 
Well, now you got me curious, too. I alternately get an error when I store a page to the remote server, or I get an apparent confirmation (the store button becomes disabled). In either case, nothing happens. For example, I reformatted this forum page and saved it, but nothing happened.

I tried logging in to my ftp server, but no go there, either.

I do hope the OG people will clarify things because this would be a very nice feature to have.

P
 
Well i can't see how you'd expect to edit an upload a forum page, you don't have FTP permission to do that, and besides it's dynamically generated.

But if it's a page that belongs to you on a server that belongs to you, then according to the manual you should be able to edit and upload it. But I can't seem to get it to work.

I have submitted feedback, but no response there either.
 
Quote:
Originally Posted by jimlongo
I have submitted feedback, but no response there either.
Hmmm, I think it's typically troyb who gets those messages. He hasn't posted in over a week so maybe he's out of the office :(
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Source View not obeying colors set in HTML Source Editor jashugan OmniWeb Bug Reports 0 2007-05-02 05:36 PM
Source editor: encoding advice box OmniWeb General 2 2007-03-28 02:33 AM
View source in BBEdit (or another editor) coconino OmniWeb Feature Requests 0 2006-11-03 06:51 AM
Source Editor & Page Inspector andreas_g OmniWeb Feature Requests 1 2006-05-09 09:24 AM
'View in Source Editor' toolbar button does not work Gregory OmniWeb Bug Reports 3 2006-05-06 11:30 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.