The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Cache and performance issues Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
the last few days I've had an issue where OmniFocus initiates a ‘saving to cache’ thing almost every time I try to do anything with it, so I have to wait for it to complete that task before it will release command back to me.

Any idea why that’s happening, and is there a way to decrease the number of times or frequency with which this is performed?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OUIEditableFrame performance issues jgarnham Omni Frameworks 7 2011-05-28 04:36 AM
Why closing OF so slow? Performance issues ? [SOLVED: Sync accidentally enabled] amg OmniFocus 1 for Mac 12 2009-05-11 06:06 PM
10.5.3 Performance issues with OG 5 Pro? priceless OmniGraffle General 5 2008-05-30 04:53 PM
cache issues Forrest OmniWeb Bug Reports 0 2006-05-19 01:26 PM
SP3 Performance Issues j.a.duke OmniWeb Bug Reports 0 2006-04-03 11:11 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.