The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
? CSS issue with OW Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Here is a site with a demo of a css driven set of tabs that works in FF and Netscape and IE but not in OW 5.5 (including current 5.5.1 beta)or in Safari:

http://www.natewelch.com/index.php?m...unc=main&pid=1

I *think* it has something to do with layers and the way Nate has done his CSS, but I am not good enough with CSS to identify the issue and Nate seems not motivated to make this work on mainstream mac browsers.:mad:

I am posting it here in the hope that someone will be able to identify whether this is a 'problem' with WebKit or a 'problem' with the way the CSS is written. (If it is the CSS, I can try to hack what Nate has done to make it work. If it is a WebKit issue, I will simply have to wait until WebKit changes.)

Help or suggestions or explanations would be appreciated.

Peter
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue regarding bar Sync100 OmniFocus 1 for Mac 0 2013-03-15 02:59 AM
Update issue? Terence Dodge OmniFocus for iPhone 3 2011-07-08 06:58 PM
Issue with saving. Roulette OmniFocus 1 for Mac 3 2010-08-01 08:59 AM
Java issue mihnat OmniWeb General 5 2009-06-30 05:50 PM
Due Soon Issue gotung OmniFocus for iPhone 0 2008-11-07 09:05 AM


All times are GMT -8. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.