The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Focus problems sp11 Thread Tools Search this Thread Display Modes
I usually use cmd-tab to switch apps. I find that when I cmd-tab into OW the focus is not set to the front-most window (perhaps no window, I dunno). Took me a while to figure out why this didn't work.

I don't normally use the forum (preferring to just submit a report the usual way) but in this case I wonder if I'm the only one.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems Maintaining a Focus When Moving from Context to Planning Mode usertech OmniFocus 1 for Mac 2 2012-06-05 02:58 AM
sp11: Password bookmarklet broken neilio OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-25 06:28 PM
SP11 Excessive Processor usage on MacBook Pro? j.a.duke OmniWeb Bug Reports 6 2006-05-24 11:18 PM
sp11: can't remember login between app restarts earthsaver OmniWeb Bug Reports 5 2006-05-24 09:05 PM
sp11 - scrolling in Eclipse help frames bethkatz17582 OmniWeb Bug Reports 0 2006-05-18 07:14 PM


All times are GMT -8. The time now is 04:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.