The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Very annoying behaviour with "auto arrange"? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I'm busy drawing some kind of flowchart. Have several blocks with text, not connected to each other. Maybe add a line. Do something else (don't remember exactly what) and all of a sudden all blocks line up in a horizontal line. This "auto arrange" behaviour has not happened to me once but several times. Can someone explain to me what is happening. I'm sure I'm not using some kind of arrange function myself.

The most frustrating thing is that closing the file without saving it doesn't help to get the old layout back. It's simply gone.

Guus

Found the problem and solution. I didn't find the right word at first.
http://forums.omnigroup.com/showthre...ht=auto+layout

Last edited by Guus; 2008-11-12 at 07:14 AM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stop annoying "has not been synchronized" message jackdempsey OmniFocus Syncing 2 2010-08-26 11:23 AM
URL auto-completion: "http://" and "www." Snaggletooth OmniWeb General 5 2008-06-23 07:36 PM
auto-arrange by due date within project m_s OmniFocus 1 for Mac 4 2008-01-09 01:40 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.