The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Command-click opens a new window instead of a new tab Thread Tools Search this Thread Display Modes
My preferences are set so that command-click opens a link in a new active tab. If I go to http://forums.parallax.com and command-click the logo in the upper-left corner, SP7 opens a new window even though the status bar says it will open a new tab.

5.1.3 opens the link in a new tab as expected.
 
Read the release notes please.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wrong site opens when I click on URL Button jochen OmniGraffle General 0 2013-02-28 03:21 AM
View Backup Without Restoring? [A: Double-click; opens in separate window.] RobertF57 OmniFocus 1 for Mac 2 2011-05-23 03:37 PM
Command-click --> 1.5 tabs selected Ward OmniWeb Bug Reports 3 2006-05-30 06:27 AM
sp6: Command+click linking partially broken earthsaver OmniWeb Bug Reports 5 2006-04-27 07:38 AM
Command-click not opening new tab j.a.duke OmniWeb Bug Reports 1 2006-04-06 09:06 AM


All times are GMT -8. The time now is 07:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.