The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Missing feature in rendered page Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Using the C panel for Expression Engine some of the panels used for text entry appear to be missing a feature when viewed in OW.

In Safari there is a stripped corner in the bottom right that allows the user to drag the box to a different height.

This appears to be missing in OW. Attempting to drag the box to a new height in OW appears not work.

It would appear that there is an active area that is seen in Safari but not in OW.

Is there any solution for this, is it a missing feature in OW?

Note the text box for making this thread when viewed in Safari has the same active area in the bottom right but when viewed in OW there is no active area.

For images see
http://img.skitch.com/20090528-qbq89...ed9c2gqg69.pdf
http://img.skitch.com/20090528-8sq13...gwyrnxsa6p.pdf

Last edited by rbullen; 2009-05-28 at 09:26 AM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Essential feature missing devastat OmniFocus 1 for Mac 4 2011-04-15 04:08 PM
Settings Page Icon is missing genewade OmniFocus for iPhone 2 2009-05-22 01:04 PM
Text rendered as gobbledegook BigTram OmniWeb General 7 2008-04-08 08:10 AM
user profile page missing iChat field miken9pgj Forums Feedback 0 2008-02-23 09:27 PM
missing a very nice feature from ow 4 andreas_g OmniWeb Feature Requests 10 2006-05-06 11:55 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.