The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
sp11: Password bookmarklet broken Thread Tools Search this Thread Display Modes
Bookmarklets seem to be working for the most part, but one bookmarklet I use *all* the time is broken in sp11.

It's the Bookmarklet password generator, available here:

http://www.angel.net/~nic/passwdlet.html

This works as expected in the current release of Safari as well as the nightlies. Can this be fixed?
 
Hmm, could you have javascript disabled? There is a known issue where bookmarklets will be affected by your javascript settings. You might want to make sure that "Enable JavaScript" is checked in the site preferences of the site you're trying to use it on.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wordpress Bookmarklet broken philonous OmniWeb Bug Reports 0 2007-10-03 09:49 AM
sp11: back button still broken when blocking URLs bethkatz17582 OmniWeb Bug Reports 3 2006-05-26 06:09 AM
sp11: can't remember login between app restarts earthsaver OmniWeb Bug Reports 5 2006-05-24 09:05 PM
Focus problems sp11 gumby OmniWeb Bug Reports 0 2006-05-22 08:17 PM
sp11 - scrolling in Eclipse help frames bethkatz17582 OmniWeb Bug Reports 0 2006-05-18 07:14 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.