The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Source editor: encoding advice Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I wanted to get away from using entities in html (German contains a lot of special characters). Now I use Taco for editing which encodes text as Unicode utf-8. The characters are displayed fine in the browser view, but not in the source editor. Source view is fine here with Firefox, Safari and even IE, but not with OmniWeb.

What kind of encoding is advisable to be used with OmniWeb?

Is it better to stay with entities anyway?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Source View encoding agnostic arglborps OmniWeb Bug Reports 0 2007-05-08 08:41 PM
Source View not obeying colors set in HTML Source Editor jashugan OmniWeb Bug Reports 0 2007-05-02 04:36 PM
View source in BBEdit (or another editor) coconino OmniWeb Feature Requests 0 2006-11-03 05:51 AM
Source Editor - upload by FTP jimlongo OmniWeb General 7 2006-09-14 09:20 AM
Source Editor & Page Inspector andreas_g OmniWeb Feature Requests 1 2006-05-09 08:24 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.