The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Problem using actions to show/hide layers Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Folks
I'm having trouble getting OmniGraffle Pro (5.1) to show/hide layers using actions in the browse tool. I have a canvas with 4 layers, 3 of which are shared layers. When I try to assign an action ("shows or hides layers") to an object on one of the shared layers, the only layers available to show/hide are the current layer -- i.e. neither of the other two shared layers or the non-shared layer appear in the list of layers.

(The file I'm working on is a website wireframe, and I'm trying to get one of the navigation items (objects) on the primary nav (one of the shared layers) to show/hide a roll-over state (another shared layer). Instead it can only show/hide itself.)

Am I doing something wrong? Should this be possible?
Thanks for any help!
Cheers
Jeremy
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Show/Hide Status Bar marcia OmniFocus 2 for Mac (Private Test) 0 2013-05-03 04:52 AM
Show/hide layers doesn't work kimb68 OmniGraffle General 1 2012-05-15 04:26 AM
Shortcut for Show/hide Guides bpixel OmniGraffle General 2 2011-12-01 01:19 PM
Hide/Show Perspectives Window eronel OmniFocus 1 for Mac 0 2007-11-20 08:41 AM
Show/Hide Invisibles? JamesBoes OmniOutliner 3 for Mac 1 2007-04-19 12:06 PM


All times are GMT -8. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.