The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Updater issue Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
This has been happening off and on since roughly the September 17 update.

When the updater runs, it renames the existing OW app and moves it to the trash. Sometimes when it relaunches, it launches a new icon in the dock. My existing icon links to the one in the trash.

With this latest update, it launched the icon I had in the dock. Later, OW crashed. When I went to click on the dock icon to start it, it tried to launch the app in the trash. The dock icon was pointing to the app named OmniWeb 5.6 612.0.92129.app

Anyone else having similar issues?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue regarding bar Sync100 OmniFocus 1 for Mac 0 2013-03-15 01:59 AM
OW Updater woes under 5.7 Oblique Strategy OmniWeb Bug Reports 3 2008-01-03 11:56 AM
OW5.7, Leopard and Sparkle Updater Interface dougclark OmniWeb Bug Reports 0 2007-11-14 04:58 AM
OmniFocus Updater Troubles kaebot OmniFocus 1 for Mac 0 2007-10-23 02:33 PM
? CSS issue with OW pheski OmniWeb Bug Reports 4 2006-10-26 03:11 PM


All times are GMT -8. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.