The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Problem with connection lines Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi - probably a dumb question but over 2 hours later I need some advice! I have set up an org chart without connection lines initially from the template chooser. Now I have all the boxes in place I add went to add connection lines to join boxes up and the software throws all the boxes sides by side in one long line. Clearly "it's" doing something here based on a setting - but what!?
Any advice appreciated!
 
Sounds to me like you've got automatic layout turned on -- You can disable it in the Diagram Layout Inspector.

Keep in mind that the built-in templates in the "Brainstorming" and "Organizational Charts" category have this turned on by default, those in "Drawing" and "Space Planning" do not.

Hope that helps,
__________________
"Vroom! Vroom!!"
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
horizontal or vertical connection lines Kaz219 OmniGraffle General 8 2011-09-25 08:32 AM
Tables with Horizontal Lines (but not Vertical Lines)? lanceosborne OmniGraffle General 6 2010-11-11 01:40 AM
Visio vsd file connecting lines problem larrytay OmniGraffle General 0 2008-09-08 02:58 PM
Moving Multiple Connection Lines grahama OmniGraffle General 1 2007-08-27 11:47 AM
Line Connection Help fausty OmniGraffle General 2 2006-09-18 08:17 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.