The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus for iPhone
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Asked to enter username and password on sync w/MobileMe Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hello folks,

Sometime in the last couple of days, OF for iPhone won't sync; instead it puts up a 'Login to "me.com"' sheet, with a "Secure Website" title, and a request for Name and Password.

Curiously, this was working and I haven't changed any settings, and if I go into Settings, Synchronization, and select MobileMe, my user name is what it always was, and the path is what it has been for a while ("Backup", because of another bug from the past).

I've used "Get Settings from Mac", but that hasn't fixed it.

I could probably just re-enter my username and password, but it wouldn't explain why I'm now getting this warning.

Anyone else seeing this?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync - can't enter MobileMe login credentials SurfKauai43 iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 9 2010-09-06 09:12 PM
No keyboard to enter sync password RLS OmniFocus for iPhone 2 2008-08-25 05:19 PM
Removing Autofill username/password TylerGred OmniWeb General 2 2008-02-26 11:54 PM
Saving username and password sepandee OmniWeb General 1 2007-10-08 09:52 AM
Stuck waiting for proxy username/password dov OmniWeb Bug Reports 2 2006-07-18 08:52 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.