The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Setting to load blank page for new tab? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I triple checked over the settings, and I have it set to open google as my start page. However is there a way to have omniweb just open a blank tab for new tabs that I manually request?

thanks so much :)
 
Set your start page to be Empty:



Edit: I misunderstood what you want. You want Google to always be your start page, but have new tabs be blank, is that correct?

If so, still do what I suggested above - set the start page to Empty. Then, close all tabs bar one and open Google.com or whatever. Take a snapshot of your Workspace.

Now, whenever you launch OmniWeb in that Workspace, Google will load as the first page. Subsequent new tabs will be blank.

HTH.

Last edited by JKT; 2006-11-17 at 02:41 AM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
blank page I.G.I. OmniWeb Bug Reports 1 2012-10-05 10:48 AM
Can't set Home Page to a Blank Page Gopher OmniWeb General 2 2011-09-25 11:31 AM
Open blank page in new tabs scotty708 OmniWeb General 2 2009-08-17 09:35 AM
how can I load a blank page? FredH OmniWeb General 1 2007-10-25 09:39 AM
OW won't load a page m-rick OmniWeb Bug Reports 14 2006-11-26 02:21 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.