The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniOutliner > OmniOutliner 3 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Hang When Opening? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Is anyone else experiencing a strange hangup when loading a document in OO3? It hangs for a few seconds (~10?) and then loads up normally. I'm running the latest OO3 and the latest Lion. This happens on two different machines.

I notice the same thing when loading textedit, too.
 
The most common cause for this is unavailable network printers. It's polling for print info and it takes a while before it will time out. I'd check if you have any printers configured that can't be reached. If that isn't it, please contact our ninjas at omnioutliner@omnigroup.com for additional troubleshooting. Thanks!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
startup Hang on "Opening OmniFocus document" joshrace OmniFocus 1 for Mac 1 2009-02-07 11:18 AM
Sync pref pane hang up cauri@mac.com OmniFocus 1 for Mac 3 2008-05-24 10:08 PM
amazon.com search box--temporary hang jjmccole OmniWeb Bug Reports 2 2007-11-18 02:42 PM
Too many projects making OF hang? kraigparkinson OmniFocus 1 for Mac 0 2007-10-29 04:45 AM
ViaMichelin causes hang David Shepherdson OmniWeb Bug Reports 2 2006-11-25 05:39 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.