The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus for iPad
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Send to OmniFocus link problem Thread Tools Search this Thread Display Modes
I followed the instructions on setting up a send to OmniFocus link in Safari. When I use it though I get a message that the address is invalid. Here is the link address:

javascript:window.location='omnifocus:///add?note='+encodeURIComponent(window.location)+'&n ame='+encodeURIComponent(document.title)

Any help is appreciated.
 
Sorry for the trouble - looks like a space got entered into the link somehow. "n ame" should be "name".
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with send-to-omnifocus hh15302 OmniFocus for iPad 1 2011-12-10 07:49 AM
Send to Omnifocus mcortina OmniFocus Extras 0 2011-07-11 10:04 AM
Problem with space in perspective link jhncbrwn Applying OmniFocus 1 2010-02-07 12:37 PM
Send Mail message (with link) to OF Inbox zooids OmniFocus 1 for Mac 19 2007-11-20 05:49 PM
jif link: OW or html problem? Gregory OmniWeb Bug Reports 1 2006-06-18 11:27 PM


All times are GMT -8. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.