The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
2 Errors that Really Bug Me Thread Tools Search this Thread Display Modes
Looking to see if anyone else has had these errors....

1. whenever i try and print a graffle file where my page set up is 11x17 landscape the program crashes completely. Only work around is to export it as a PDF and print from there. Which brings me to problem 2...

2. It seems after upgrading to 5.2.2 i can no longer export to pdf without huge portions of my page being cut off. It worked fine before using the File > Export > PDF > entire document. If i export the Current Canvas, all works fine, but more then 1 page, messes the whole PDF up. Ideas??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture-16.jpg
Views:	266
Size:	18.1 KB
ID:	1396  

Last edited by sadian24; 2010-05-17 at 09:59 AM..
 
Sadian, I'm sorry for the trouble this is causing! I used Page Setup to make a custom 11-tall 17-wide page size, added a few shapes to the document, and was able to print without crashing. However, that may just mean that my machine isn't configured the same.

I could be using a different version of the OS, or we've got a different set of printer drivers installed. If you contact the support ninjas, we'll be happy to look into this with you. If it's a bug, we'd like to fix it!
 
Went ahead and submitted the error via email when it crashes. Any ideas on the other issue?
 
The export issue is likely a known bug involving custom ruler origins; it's been fixed in the latest beta release of OmniGraffle 5.2.3, you can either download the beta or reset the ruler origin prior to exporting.
__________________
"Vroom! Vroom!!"

Last edited by Joel; 2010-05-17 at 03:21 PM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XML ERRORS ? anyone seen this before ext555 OmniFocus 1 for Mac 3 2009-07-22 11:20 PM
STILL getting the 502 errors with bingodisk lhotka OmniFocus Syncing 5 2008-08-05 05:40 PM
CGImageSourceUpdateData errors E_James OmniWeb Bug Reports 1 2008-02-26 02:08 PM
Site have display errors theonehorst OmniWeb Bug Reports 4 2007-04-20 10:27 AM
BaseCampHq Errors with RC1 vdubgeek OmniWeb General 5 2006-09-03 04:09 PM


All times are GMT -8. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.