The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Server Requires Authentication Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hi,

I don't get on here very often because Omnifocus usually works just fine. I just upgraded to version 1.9.1 and now when I start up Omnifocus I get a message that says "The server "me.com" requires authentication, and am provided with two places to insert text..one for "Name:" and the other for "Password:" I take this to mean I should enter my name and password for "me.com" so I do that, but then the same splash screen appears.

If anybody has an idea of what is going on, please let me know. Any and all tips appreciated.


Best Regards,

Patrick
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Calendar "omnifocus reminders" at sync10.omnigroup.com requires authentication cteavin iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 1 2012-07-15 04:43 AM
Omni Sync Requires Authentication message Calvineb OmniFocus Syncing 3 2011-08-31 11:11 PM
The server "me.com" requires authentication qtus iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 5 2010-10-01 03:06 AM
Requires Authentication Every 15 minutes?! (Driving Me Crazy) HappyDude Other WebDAV 7 2009-09-12 08:40 PM
"me.com" requires authentication - over & over & ... Ward OmniFocus Syncing 6 2008-08-30 10:05 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.