The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Subgraphs and connections Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have created 1 subgraph then added some new elements and made that into a subgraph, when I collapse the subgraphs the connection between the 2 disappears.

It connects the last element in the first subgraph to the first element in the second sub-graph.

I have got this setting in the Inspector
Properties: Connections:
Shapes, Groups and Tables
Allow connections from lines - ON
Connect to its components - ON

Any ideas???

Thanks :-)
 
Ah solved it, I had the connector as part of the subgraph, so I ungrouped the subgraph, then re-grouped without the connector.

So now when I collapse the connector remains visible.
 
Well... not literally when I collapse...!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to connect lines to subgraphs & children? Sophie OmniGraffle General 0 2012-10-26 10:16 PM
Linked or Embedded Objects - Different SubGraphs? pacificstoryteller OmniGraffle General 1 2009-04-16 06:20 AM
Crazy Connections DrPhred OmniGraffle General 0 2008-09-23 10:53 AM
importing dot files with subgraphs arielito OmniGraffle General 3 2008-01-07 12:17 PM
Separate styles for expanded/collapsed subgraphs? mmcroberts OmniGraffle General 0 2007-12-01 07:02 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.