The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Feature Requests
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Pleeeease a trivial bug fix for the tabview Thread Tools Search this Thread Display Modes
Imagine you have 20 tabs open and a scrollbar is next to the tabs to let you scroll to the tab you want.

Now i request a webpage from one webpage, i click on a link. this makes OW opens the Link in another tab which is normally the last of all tabs, the bottom tab. but instead of activating this tab by OW i have to scroll all the tabs down to manually activate the tab to have a look at the just requestet page.

Pleaaase make at least an option to let OW automaticaly activate the requestet tab an show this tab by automativally scrolling down to that tab:)

Thanx a lot
 
Quote:
Originally Posted by dietmar1
Imagine you have 20 tabs open and a scrollbar is next to the tabs to let you scroll to the tab you want.

Now i request a webpage from one webpage, i click on a link. this makes OW opens the Link in another tab which is normally the last of all tabs, the bottom tab. but instead of activating this tab by OW i have to scroll all the tabs down to manually activate the tab to have a look at the just requestet page.

Pleaaase make at least an option to let OW automaticaly activate the requestet tab an show this tab by automativally scrolling down to that tab:)

Thanx a lot
Hey, there. In the OmniWeb / Preferences / Tabs & Windows you can set this as a preference.

You can either have "Cmd-Click to open links: in a new active tab" which will always select the new tab.

Alternatively, you can have "Cmd-Click to open links: in a new background tab" and then Shit-Cmd-Click "Opens a link in a new tab and selects it"

Hope I've understood the request properly.
 
Unfortunately, some links (target=_blank?) still open as a new window no matter what that setting is in Preferences.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some entries in console log (should be trivial) Ilgaz OmniWeb Bug Reports 0 2007-02-03 02:47 AM
Trivial: When did this forum start? Ilgaz OmniWeb General 0 2006-04-30 03:59 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.