The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Omnigraffle is not working since upgrade to ML Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hello,

I upgraded to Mountain Lion yesterday and I can't start Omnigraffle since.
The application opens and tries to re-open the document I was previously working on. Then the mouse turns into the multicolour wheel and Omnigraffle stop responding.

I was running 5.4 at first and also tried to upgrade to the last rc (5.4.1).

Does anybody have a clue?
Is there a way to launch a blank Omnigraffle (without any previous document being loaded ?)

Thanks!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working with the Text of a Shape in OmniGraffle Joe.Hocker AppleScripting Omni Apps 14 2013-08-25 01:01 PM
Upgrade to v 2 Arthurn OmniGraffle for iPad 1 2012-09-23 07:33 AM
Diagram button in OmniGraffle for iPad has stopped working SimonB OmniGraffle for iPad 4 2012-02-09 12:29 AM
OO4 Upgrade? NatHarari OmniOutliner 3 for Mac 1 2011-06-14 06:59 AM
group working online with omnigraffle? DaivMowbray OmniGraffle General 0 2006-04-30 04:06 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.