The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Link-back to "Original Mesage" in Mail now broken? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Gabriel, how many Macs are you syncing OmniFocus between? If it's more than one, I suspect I know what's going on.

The message links that Mail creates and sends along to OmniFocus work on the Mac that creates them, but they only actually work on that Mac. (It would be awesome if Mail made sure the IDs assigned to each message was the same on all your devices, but that isn't currently the case.)
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Back" and "Forward" functionality? Flatirons Charlie OmniFocus 1 for Mac 3 2012-09-27 11:18 AM
Can I default to "Embed attachment" rather than "Create link?" eepmatt OmniFocus 1 for Mac 4 2011-03-14 06:44 AM
LinkBack doesn't link back to original file jacksonfox OmniGraffle General 8 2011-02-07 09:54 AM
"next" link via ENTER broken in localised version arglborps OmniWeb Bug Reports 1 2008-08-11 05:31 PM
"back" broken? Handycam OmniWeb Bug Reports 36 2006-06-09 07:36 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.