The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Bad Memory Leak with Latest 5.9.2 SP Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I've been getting some bad memory leaks with 5.9.2 SP 843 tonight. It was possible to watch its memory consumption rise by the second. One time, it got up to around 400MB in just a few minutes of being open. Funny things is, I didn't notice any horrible memory leaking in the last couple days of using this version, nor does it seem to do it consistently (right now it's holding steady at 121 MB). Any other experiences with abnormal memory leaks with this version?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Continuous Memory Leak Ricochet OmniObjectMeter 2 2010-09-03 09:24 AM
Memory leak? markyp OmniWeb General 26 2006-10-27 09:50 AM
Memory Leak only120xs OmniWeb Bug Reports 8 2006-10-17 08:40 AM
possible memory leak andreas_g OmniWeb Bug Reports 6 2006-05-26 10:06 AM
[sp4] Memory leak?? Cortig OmniWeb Bug Reports 26 2006-05-06 12:12 PM


All times are GMT -8. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.