The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniOutliner > OmniOutliner 3 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Professional document icons? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I'm using OmniOutliner Professional 3.6.2 on the latest MacBook Pro (2.2GHz) and all my OOP documents are showing up with generic icons. This unit came with OO installed, and any documents created with it have OO icons--those created with OOP are correctly identified as OmniOutliner Professional documents, but no icon?

I'm running OS X 10.4.10 with 2Gb of RAM. I've made sure that OO was un-installed, rebooted, saved and re-saved documents, but no dice.

Ideas?

Blessings,
Fred
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OmniGraffle Professional or Standard? arvid.palmqvist OmniGraffle General 0 2011-11-17 04:22 AM
Custom templates in OO3 (Non-Professional) TheSophist87 OmniOutliner 3 for Mac 0 2010-09-15 12:37 PM
many identical icons in "page icons"-cache andreas_g OmniWeb Bug Reports 1 2006-06-23 08:04 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.