The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Is build 93122 broken? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi all,
Iíve just updated OMF the latest revision (93122), added a new action. Then I made a clean up (CMD-K) and poof! the action is gone, deleted.
I rebuilt the database but I get the same result; and itís 100% repeatable.
 
i wasn't able to replicate that on my end.
 
Quote:
Originally Posted by Giorgio Valoti View Post
Hi all,
Iíve just updated OMF the latest revision (93122), added a new action. Then I made a clean up (CMD-K) and poof! the action is gone, deleted.
I rebuilt the database but I get the same result; and itís 100% repeatable.
Are you sure it's gone from the database or simply filed under certain project/context and not shown in your view any more.
 
Besides view bar settings, you might also check the Inbox. Actions that aren't fully specified sometimes end up there.
__________________
Cheers,

Curt
 
If the action is empty, it will be deleted. Right now this happens if an action has:

- no name, note
- no children
- no context

This was a request from users who hit return to finish editing a task, getting a new empty task that they sometimes want and sometimes don't.

If this doesn't describe what you hit, make sure to report it to the ninjas.
__________________
CTO, The Omni Group
 
Thank you all for reminding me to double check the filter settings! The duration filter was set to ď30 minĒÖ
However, I really think the view bar status should be much more clear: for example, the color could change when a filter is applied; something like that.

Well, at least my trust level in OMF is restored. ;-)
 
Quote:
Originally Posted by Giorgio Valoti View Post
Thank you all for reminding me to double check the filter settings! The duration filter was set to ď30 minĒÖ
However, I really think the view bar status should be much more clear: for example, the color could change when a filter is applied; something like that.

Well, at least my trust level in OMF is restored. ;-)
We spent some time talking about this on Friday; right now the idea is to put a little (x) button to the right of the filter ribbon to clear the settings back to the factory defaults. This might serve as enough indication that something is 'interesting' about the settings -- if not we also discussed highlighting the individual settings that are different from defaults, but we don't want it to be distracting, so we are starting small.
__________________
CTO, The Omni Group
 
Well, given my past experience, Iíd err on the side of distraction ;-)
Other opinions?
 
I think a change to the background color or a border around the pill would be helpful.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Build Framework Fails From Command Line But Build in XCode Succeeds davidbitton Omni Frameworks 2 2012-05-01 04:13 PM
Changes in 1.7.4 SP, Build 9/24 Greg Jones OmniFocus 1 for Mac 7 2009-09-25 04:12 PM
Build for iPhone beefon Omni Frameworks 1 2009-03-18 07:13 AM
Group completed tasks by day broken / removed in latest build? Somebee OmniFocus 1 for Mac 13 2007-10-26 10:11 AM
"Switch to project view" broken in current build? al_f OmniFocus 1 for Mac 3 2007-09-19 06:00 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.