The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Developer > AppleScripting Omni Apps
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OO3 move command broken? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hi,

I just wrote a piece of AppleScript which moves some rows to a subsection.
I wanted to write minimum stuff, using the move command, but it appears that if I use it, the rows are only deleted, and not copied to where I want.
So, as a workaround, I had to first duplicate them, and then delete them.

Here's an example of what I've done:

Code:
duplicate (every child of theRow whose state is checked) to end of children of oDoneSection
delete (every child of theRow whose state is checked)
Here's what I wanted to write (which should basically do the same):
Code:
move (every child of theRow whose state is checked) to end of children of oDoneSection
Has anyone experienced trouble with the move command??

Thanks,
Bertrand
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AppleScript move command bholveck OmniOutliner 3 for Mac 3 2012-01-19 02:55 PM
Command-i for italic -v- command-i for info coconino OmniFocus 1 for Mac 0 2007-12-03 02:56 AM
<command>+<enter> (new tab) broken in 5.5.2? Hayl OmniWeb Bug Reports 4 2006-12-21 01:35 PM
'Move to trash' command for Downloads Gregory OmniWeb Feature Requests 10 2006-05-24 07:49 PM
sp6: Command+click linking partially broken earthsaver OmniWeb Bug Reports 5 2006-04-27 07:38 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.